In de zomervakantie van 2024 streek kunstenaar Athos Burez neer in C-Mine met de tentoonstelling 'As it (n)ever was'.  De tentoonstelling neemt je mee door de geschiedenis van Genk met een surrealistische bril. 

Om de unieke insteek van Athos Burez extra kracht te geven ging Mastiek in dialoog met C-Mine en Athos. Er werd een creatief belevingsparcours ontwikkeld. Het parcours heeft geen maximum leeftijd op dit parcours en het daagt alle bezoekers uit om door de ogen van Athos aan de slag te gaan met zijn werk en werkwijze. 
C-Mine 10
3600 Genk
→ C-Mine
Creatief belevingsparcours
Na gesprekken met kunstenaar Athos Burez kregen we een beeld hoe hij aan de slag ging met de foto's uit de tentoonstelling. Vanuit deze insteek nodigen we bezoekers uit om langer stil te staan bij de werken. 
Stap voor stap voeg je zelf elementen toe aan je eigen postkaart.  Op het einde van je bezoek ben je helemaal op de hoogte van Athos zijn werkwijze en heb je een eigen interpretatie ontwikkeld van hem. 
De prachtige foto's verweven zich met het concept. Door een stickervel toe te voegen, kunnen bezoekers onderdelen uit de foto's op hun eigen werk plakken. 

Naast de creatieve opdrachten werden er ook een zoekopdracht en interpretatie-opdrachten voorzien. Dit zorgt ervoor dat het een parcours is voor de hele familie. 
Zowel de jongsten als de iets-minder-jonge bezoekers worden uitgedaagd om langer stil te staan bij de tentoonstelling. 
Publieksgroep
De belevingstocht is gericht op alle bezoekers. Je zou kunnen zeggen van 4 tot en met 104 jaar. Als partner proberen we zo veel mogelijk interactie tussen de generaties te prikkelen. Je bezoekt als gezin of familie het museum en ervaart samen de kunst en een leuk uitje.